O nama

UNA je multimedijska platforma koja kreira televizijski program i digitalni sadržaj za višemilionsko gledalište i korisnike digitalnih usluga. UNA donosi potpuno drugačiji i jedinstveni pristup u kreiranju televizijskih formata prilagođenih svim starosnim grupama i celoj porodici - kroz emitovanje sjajnih večernjih i dnevnih tok-šou emisija, pouzdanih informativnih i dokumentarnih sadržaja, kao i vrhunskih serija, filmova, crtanih filmova i kvizova.

Kvalitet je simbol UNA televizije, koji se postavljao i gradio mesecima kako bi gledaoci širom regiona dobili najbolje od najboljeg. Iza ovog zahtevnog i izuzetno složenog projekta stoji tim od najvećih medijskih profesionalaca koji su svoju karijeru gradili u najuticajnijim svetskim i regionalnim medijskim kućama.

Projekat se zasniva na savremenim digitalnim tehnologijama i uključuje televiziju visoke rezolucije, decentralizovano upravljanje produkcijskim resursima putem hiperbrzih optičkih veza i najsavremenije studijske produkcijske tehnike sa daljinski kontrolisanim i robotizovanim kamerama.

Posebna pažnja posvećena je stepenu implementacije virtuelne realnosti (VR) u produkciji živog TV programa sa najnovijim dizajnerskim i tehničkim rešenjima koji se ostvaruju iz virtuelnih studija. Svi programi, mrežni sadržaji i aplikacija su multiplatformski optimizovani, a inovativnom primenom najsavremenije tehnologije UNA postavlja nove produkcijske i vizuelne standarde.

MISIJA: Inspirisati život gledaocima kroz kvalitetan zabavni i informativni sadržaj putem različitih platformi.

VIZIJA: UNA će biti regionalna spona, kao i uticajna medijska kuća koja ne poznaje granice.