NIKOLINA fržović una-65253247ba2f4.webp

Nikolina Fržović

Rođena je 1993. godine u Trebinju. Osnovnu školu je završila u Nevesinju, posle koje upisuje srednju Opštu gimnaziju „Aleksa Šantić“. Po njenom završetku, školovanje nastavlja na PMF-u u Banjaluci, gde 2016. godine stiče zvanje "Profesor geografije". Trenutno je na masteru, čiju odbranu planira u skorije vreme.

Televizijsku karijeru započela je na UNA televiziji, kada je svoju ljubav prema medijima ukrstila sa svojim profesionalnim pozivom. Za kratko vreme televizija joj je potvrdila da je napravila pravi izbor, nakon što je prihvatila poziv za meteorologa i uplovila u medijski svet.

Pored baznog poziva meteorologa, UNA TV joj je kroz kreativne priloge omogućila da i svoju veliku ljubav ka pisanju pretoči u priloge koji su sastavni deo vremenskih minuta. Kao i uvek, spremna je da uči i proširuje svoja znanja posebno u svetu medija koji je, za kratko vreme, postao neodvojivi deo njenog bića. 

Kroz osmeh kaže da samo "Bog zna sva vremena" i da ona može samo da predvidi sunce i malo više kiše, koja joj je motivacija za pisanje.

Nije udata. Govori ruski i engleski jezik. U slobodno vreme voli da čita i piše, vozi bicikl, putuje i provodi vreme sa porodicom i prijateljima.

Emisije: