Dubravka Gajić-659fbd3d332d3.webp

Dubravka Gajić

Rođena je 8. septembra 1972. godine. Diplomirala je na BLC-u u Banja Luci, menadžment u medijima. Prve radne korake realizuje ulaskom na RTRS 1998. godine gde stiče dragocena novinarska iskustva. 

Vodila je i uređivala kolažnu emisiju “Slobodna zona” kao i politički magazin “Pečat”. Dubravka je obavljala funkciju urednika centralne informativne emisije “Dnevnik 2”, bila šef DESK-a, izbornog pula, a potom prelazi na poziciju glavnog i odgovornog urednika informativnog programa televizije.   

Posle 17 godina rada na televiziji svoju izuzetnu uredničku, organizacionu i menadžersku veštinu proširuje i u oblasti PR-a i marketinga u okviru jedne privatne naftne kompanije (OPTIMA Grupa) gde je radila od 2015. godine. 

Tokom višegodišnjeg uspešnog rada u privatnom sektoru, Dubravka nije ni pomišljala da će ponovo zaplivati medijskim vodama sve do 2022. godine kada potpisuje ugovor sa televizijom Una, najmlađom regionalnom medijskom grupom gde postaje direktor informativnog programa za BiH.

Efikasna koordinacija informativne regionalne platforme na relaciji BiH-Hrvatska-Srbija, proširuje se političkom emisijom "Reaktor" koju u BiH vodi i uređuje Dubravka Gajić.  

Emisije: