DAVID Milatović-1665158633441-1666015164273.webp

David - Jovan Milatović

Rođen je u Vrbasu gde je živeo do završetka srednje škole. U tinejdžerskim danima se bavio kik-boksom i u tom sportu se ostvario kao prvak Vojvodine u K1 disciplini. Uzlaznu sportsku karijeru morao je da okonča zbog operacije kičme. U sportu je ipak ostao i dan danas kao zvanični sudija MMA Saveza Srbije sa preko 500 suđenih amaterskih borbi.

Posle srednje škole upisuje studije psihologije u Novom Sadu i uporedo radi kao trener boksa za rekreativce u  „Fitbox“- u . Iz ljubavi prema sportu i psihologiji pravi TikTok kanal gde prezentuje zabavno-edukativni sadržaj koji je kasnije prepoznat od strane Una televizije.

Pri kraju studija sa zvanjem apsolventa psihologije i preostala dva ispita dobija posao voditelja na Una televiziji kao voditelj kolažnog magazina “Una Due Tre”.

Pored voditeljskog posla, u okviru iste emisije dobija i svoju rubriku „Davidove eskapade“ u kojima prezentuje kratkometražne igrane komične situacije, ali i edukuje gledaoce o psihološkim fenomenima na prijemčiv i zabavan način. Posle završene prve sezone ostaje i dalje član “Una, due, tre” ekipe kao TV reporter i kreator rubrika „Davidove eskapade“ i „Ko je ovde lud“ , ali uz to vodi i novu emisiju Una televizije - putujući kviz „Školice“. David je voditelj i rubrike u okviru emisije "Popodne" pod nazivom "Očima deteta". 

Emisije: