ELIZA bez logo-a-63c5409b063b6.webp

ELIZA

Eliza je osamnaestogodišnjakinja koja živi sa majkom, očuhom, polubratom i polusestrom u krčmi pored autoputa. Posle sukoba sa očuhom Dinom, jer je pokušao da je napadne, Eliza beži u Rio de Žaneiro.

U Riju, Eliza upoznaje mladog Žonatasa, siromašnog momka koji zarađuje na ulici prodajući slatkiše, mada je svojoj majci rekao da radi u advokatskoj komori. Nakon što su lokalni mangupi pokušali da napadnu Elizu, Žonatas je skriva na sigurno mesto.

Uskoro upoznaje Artura, vlasnika manekenske agencije „Ekskalibur”, koji joj je obećao da će je pretvoriti u uspešnu manekenku. Artur zapravo želi da je pretvori u manekenku, pobednicu konkursa „Apsolutno savršena” koji organizuje istoimeni. 

Glavni razlog je opklada između njega i Karoline, generalne direktorke časopisa „Apsolutno savršena”. Ukoliko Eliza ne pobedi, Artur gubi opkladu i prepisuje „Ekskalibur” na Karolinino ime. U suprotnom, Karolina mora da da ostavku na mesto generalnog direktora časopisa i prelazi kod Artura u „Ekskalibur” na manje plaćeno radno mesto. Međutim stvari se komplikuju kada se Artur zaljubi u Elizu, koja će biti rastrzana između njega i Žonatasa. 

 

50 min

  • Podeli: